АНАЛИЗА НА ЦЕНА

Каде Битолско млеко има најповолна цена?

Проектот sporedi.me е проект на невладиното здружение Алтруист – Скопје. Полето на интерес е инфо…

Проектот sporedi.me е проект на невладиното здружение Алтруист – Скопје. Полето на интерес е информирањето на потрошувачот под мотото: „Потрошувачот има право да знае”.

Производ: Битолско млеко од 1L, масленост 3,2%
Тип на пакување: хартиено шише
Маркети во кои е направена споредбата: Кам, Рамстор, Тинекс, Жито, Рептил, Веро, Гранап
Најскапо во Гранап
Најевтино во Кам, Рамстор и Тинекс

Податоците од анализата се направени во период од 26.03.2021 до 30.03.2021