ТИП ПНЕВМАТИК 205/55 R16

Колку чини ист тип на пневматик кај 9 различни дилери

Кај кој продавач треба да се обратите доколку сакате да купите летни гуми со стандардната димензија 205/55 R16 (ширина 205, профил 55, дијаметар R16)?

Извор: google

Анализа на цените за најбараниот модел тип на пневматик 205/55 R16

Кај кој продавач треба да се обратите доколку сакате да купите летни гуми со стандардната димензија 205/55 R16 (ширина 205, профил 55, дијаметар R16)?

Анализа на пазарните цени во период од 15 и 16 април кај 9 дилери и ви нуди единствена можност да ги споредите различните модели кај повеќе македонски продавачи.

Се работи за единечна цена по пневматик, а не се земени предвид подароците и промоциите кои се нудат доколку се одлучите да купите пневматици за целото возило.

Анализата може да ја погледнете на оваа табела.

Бонус видео…