АНАЛИЗА НА ЦЕНА

Каде Еурокремот има најповолна цена?

Проектот sporedi.me е проект на невладиното здружение Алтруист – Скопје. Полето на интерес е инфо…

Проектот sporedi.me е проект на невладиното здружение Алтруист – Скопје. Полето на интерес е информирањето на потрошувачот под мотото: „Потрошувачот има право да знае”.

Производ: Eurocrem 500g
Тип на пакување: пластична кутија
Маркети во кои е направена споредбата: Тинекс, Стокомак, Рептил, Веро
Најскапо во Веро
Најевтино во Тинекс

Податоците од анализата се направени во период од 26.03.2021 до 30.03.2021