АНАЛИЗА НА ЦЕНА

Каде TUZLANSKA сол има најповолна цена?

Проектот sporedi.me е проект на невладиното здружение Алтруист – Скопје. Полето на интерес е инфо…

Проектот sporedi.me е проект на невладиното здружение Алтруист – Скопје. Полето на интерес е информирањето на потрошувачот под мотото: „Потрошувачот има право да знае”.

Производ: Tuzlanska сол од 1kg
Тип на пакување: картонска кутија
Маркети во кои е направена споредбата: Жито, Стокомак, Тинекс, Рептил, Гранап, Рамстор
Најскапа во Рамстор
Најевтина во Жито

Податоците од анализата се направени во период од 26.03.2021 до 30.03.2021

Музичко интермецо…