АНАЛИЗА НА ЦЕНА

Каде средството за заби Listerine има најповолна цена?

Проектот sporedi.me е проект на невладиното здружение Алтруист – Скопје. Полето на интерес е инфо…

Проектот sporedi.me е проект на невладиното здружение Алтруист – Скопје. Полето на интерес е информирањето на потрошувачот под мотото: „Потрошувачот има право да знае”.

Производ: Listerine 500ml
Тип на пакување: пластично шише
Маркети во кои е направена споредбата: Кам, Стокомак, Жито, Тинекс, Гранап, Рептил, Веро, Рамстор
Најскапо во Рамстор
Најевтино во Кам

Податоците од анализата се направени во период од 26.03.2021 до 30.03.2021