АНАЛИЗА НА ЦЕНА

Каде винскиот оцет KISKO има најповолна цена?

Проектот sporedi.me е проект на невладиното здружение Алтруист – Скопје. Полето на интерес е инфо…

Проектот sporedi.me е проект на невладиното здружение Алтруист – Скопје. Полето на интерес е информирањето на потрошувачот под мотото: „Потрошувачот има право да знае”.

Производ: Оцет Kisko од 1L
Тип на пакување: пластично шише
Маркети во кои е направена споредбата: Жито, Тинекс, Рамстор, Веро, Гранап
Најскапа во Гранап
Најевтина во Жито

Податоците од анализата се направени во период од 26.03.2021 до 30.03.2021