Брз кеш кредит - април 2021

Кој брз кредит треба да го избегнувате?

Проектот sporedi.me е проект на невладиното здружение Алтруист – Скопје. Полето на интерес е инфо…

Проектот sporedi.me е проект на невладиното здружение Алтруист – Скопје. Полето на интерес е информирањето на потрошувачот под мотото: „Потрошувачот има право да знае”.

Промени на стапката на вкупни трошоци во април 2021 во однос на март 2021:

  • Easy finance – намалена годишна стапка на вкупни трошоци од 39.3% на 38.6%.