Брз кеш кредит - март 2021

Кој брз кредит треба да го избегнувате?

Проектот sporedi.me е проект на невладиното здружение Алтруист – Скопје. Полето на интерес е инфо…

Проектот sporedi.me е проект на невладиното здружение Алтруист – Скопје. Полето на интерес е информирањето на потрошувачот под мотото: „Потрошувачот има право да знае”.

Промени на стапката на вкупни трошоци во март 2021 во однос на февруари 2021:

  • Easy finance – зголемена годишна стапка на вкупни трошоци од 38.2% на 39.3%

Се надеваме дека Финтек компаниите, во иднина, ќе бидат потранспарентни во нивните услови кои не се дел на нивните веб сајтови, а се вклучени во нивните договори.