Портал за поттикнување на етиката, моралната и општествената одговорност кај компаниите и информирање на потрошувачот…..

КОНТАКТ ФОРМА

Контактирајте нѐ со пополнување на формата подолу или испратете мејл на contact@konkurencija.mk

Име и презиме
Името и презимето внесено во контакт формата не е предмет на објава во нашите текстови/постови. Доколку сакате анонимност дозволено е користење на псевдоними.

Контакт
Вашата e-mail адреса е потребна за дополнителни информации врзани за Вашиот текст.

Напишете го вашиот мобилен телефон доколку сакате да Ве контактираме, во спротивно полето не е задолжително.

Наслов
Одберете тема за вашето обраќање.

Порака
Ваше обраќање во форма на текст.
Раскажете позитивно или негативно искуство со сервис/трговец/работодавец.
Споделете искуство, раскажете ја вашата страна на приказната.

konkurencija.mk Ви гарантира за доверливоста на Вашите лични податоци!