АНАЛИЗА НА ЦЕНА

Каде сокот од круша и јаболко на српскиот бренд Нектар Life има најповолна цена?

Проектот sporedi.me е проект на невладиното здружение Алтруист – Скопје. Полето на интерес е инфо…

Проектот sporedi.me е проект на невладиното здружение Алтруист – Скопје. Полето на интерес е информирањето на потрошувачот под мотото: „Потрошувачот има право да знае”.

Информирајте се каде овој производ можете да го набавите најевтино во поголемите ланци на супермаркети.

Извор: архива

Податоците од анализата се направени во период од 26.03.2021 до 30.03.2021