АНАЛИЗА НА ПРОИЗВОД

Каде сокот од јаболко на српскиот Нектар Life има најповолна цена

Проектот sporedi.me е проект на невладиното здружение Алтруист – Скопје. Полето на интерес е инфо…

Проектот sporedi.me е проект на невладиното здружение Алтруист – Скопје. Полето на интерес е информирањето на потрошувачот под мотото: „Потрошувачот има право да знае”.

Информирајте се каде овој производ можете да го набавите најевтино во нашите продавници.

Извор: архива

Податоците од анализата се направени во период од 26.03.2021 до 30.03.2021