АНАЛИЗА НА ЦЕНА

Каде лазањата Barilla има најповолна цена?

Проектот sporedi.me е проект на невладиното здружение Алтруист – Скопје. Полето на интерес е инфо…

Проектот sporedi.me е проект на невладиното здружение Алтруист – Скопје. Полето на интерес е информирањето на потрошувачот под мотото: „Потрошувачот има право да знае”.

Производ: Лазања Barilla од 500gr
Тип на пакување: картонска кутија
Маркети во кои е направена споредбата: Тинекс, Гранап, Веро, Рамстор, Рептил
Најскапа во Рептил
Најевтина во Тинекс

Податоците од анализата се направени во период од 26.03.2021 до 30.03.2021


Музичко интермецо…