СЛУЧАЈНОСТ ИЛИ НЕ?

Лажна вест на опозицијата или наградување на вработени сопартици?

Тодор Димовски на неговиот Facebook профил го објави добитникот на главната премија на наградната игра „Мој ДДВ #Моја Награда“

Извор: google

Тодор Димовски на неговиот Facebook профил го објави добитникот на главната премија на наградната игра „Мој ДДВ #Моја Награда“

„Тоа ти е кога си во газ правен.“

Советников лапа хонорар од 30 000 ден за одржување на апликацијата мој ДДВ…….. и као случајно ја добива наградата од мој ДДВ.

Следно што може да очекуваме е да го наместат и златно славејче.

Тоа ти е кога си во газ правен. Советников лапа хонорар од 30 000 ден за одржување на апликацијата мој ДДВ ........ и...

Posted by Todor Dimovski on Monday, 12 April 2021

Бонус видео…