СООБРАЌАЈНА НЕСРЕЌА

Список на патниците кои беа во автобусот на Беса Транс кој изгоре во Бугарија

Околу 03:00 часот автобусот на Беса Транс рано изутринава се запали на автопатот во Бугарија. Телевизија Алсат објави список на патници кои се превезувале со истиот автобус при што загинаа 45 лица, а само седум лица се надвор од животна опасност.

Извор: google

Околу 03:00 часот автобусот на Беса Транс рано изутринава се запали на автопатот во Бугарија. Телевизија Алсат објави список на патници кои се превезувале со истиот автобус при што загинаа 45 лица, а само седум лица се надвор од животна опасност.

 1. Мемеди Кадри
 2. Широки Мухсин
 3. Љупчо Зафиро
 4. Амети Љуан
 5. Амети Џихан
 6. Амети Аљбан
 7. Амети Авни
 8. Рустеми Ибрахим
 9. Рустеми Февзије
 10. Амеди Алејна
 11. Фејзулахи Халиме
 12. Халити Хамије
 13. Фустан Нермије
 14. Сумеја Лок
 15. Фазлији Сумерја
 16. Абдуловска Наџије
 17. Белули Албина
 18. Укали Газменд
 19. Ислами Хатије
 20. Исени Меџиде
 21. Исени Хамди
 22. Раманоска Алмира
 23. Раманоски Енис
 24. Сали Рабија
 25. Мустафоска Зелија
 26. Мустафоски Саде
 27. Јахи Белма
 28. Јахи Рамиз
 29. Исени Фикрије
 30. Исени Анисa
 31. Јахи Разије
 32. Мухаџери Анеса
 33. Јахи Ергин
 34. Јахи Омер
 35. Мухаџери Ерда
 36. Јахи Ајла
 37. Јахи Семие
 38. Јахи Амијет
 39. Љутфији Медина
 40. Сулејмани Љулјзим
 41. Османова Шефија
 42. Фера Ајла
 43. Сали Јехона
 44. Јашаровска Жуљејха
 45. Пајазитовски Елмедин
 46. Јашаровска Ѓула
 47. Пајазитовска Ѓулизарка
 48. Јашаровска Илмија
 49. Пајазитовски Ебип
 50. Алити Висар
 51. Јашаровски Минир
 52. Алити Орхан

Извор: google