ПОГРЕШЕНА ГРАДСКА МАПА

Тимот на Данела Арсовска не ги познава булеварите во градот Скопје

Никола Наумоски од Град Скопје вработен во Сектор за поддршка на градоначалникот на неговиот Facebook профил забележува дека тимот на Данела Арсовска направил привид на веќе изградени улици, а воедно и ги згрешиле нивните димензии.

Извор: google

Никола Наумоски од Град Скопје вработен во Сектор за поддршка на градоначалникот на неговиот Facebook профил забележува дека тимот на Данела Арсовска направил привид на веќе изградени улици, а воедно и ги згрешиле нивните димензии.

„Немаат поим што е Скопје и кои се неговите булевари! Нит Данела, нит нејзиниот тим! Како инаку би можеле да одобрат ваква реклама!? Не само што не ги знаат кај се наоѓаат булеварите, туку и не знаат дека се веќе изградени!
Белото на сликата е бул. Словенија, најдобра менаџерке на сите времиња, не е бул. БиХ! Бул. БиХ е десно од него и е целосно изграден. Од Мак-Кос Бригада до ХТ Карпош. Сте му ја дуплирале должината на идниот бул. Хрватска заради вашето незнаење!“