АНАЛИЗА НА ПРОИЗВОД

Споредба на цените на маслото за готвење Брилијант од 1 литар во 7 маркети

Проектот sporedi.me е проект на невладиното здружение Алтруист – Скопје. Полето на интерес е инфо…

Проектот sporedi.me е проект на невладиното здружение Алтруист – Скопје. Полето на интерес е информирањето на потрошувачот под мотото: „Потрошувачот има право да знае”.

Тимот на sporedi.me продолжува со анализите на производите во маркетите. Започнавме со маслото за готвење Брилијант, производ од гамата на Витаминка АД Прилеп.

Резултатите од анализата се наоѓаат подолу на сликата.

Извор: архива

Очигледно е дека Рептил треба да поработи на конкурентноста…

Анализата е направена на 26.03.2021