АНАЛИЗА НА ЦЕНА

Каде nutella има најповолна цена?

Проектот sporedi.me е проект на невладиното здружение Алтруист – Скопје. Полето на интерес е инфо…

Проектот sporedi.me е проект на невладиното здружение Алтруист – Скопје. Полето на интерес е информирањето на потрошувачот под мотото: „Потрошувачот има право да знае”.

Производ: nutella од 750gr
Тип на пакување: стаклена тегла
Маркети во кои е направена споредбата: Веро, Тинекс, Рамстор, Жито, Рептил, Гранап и Стокомак
Цените беа споредени во период од 26 до 30 април, 2021 година.

Податоците од анализата се направени во период од 26.03.2021 до 30.03.2021