Садиме со Маја и Елена

Маја и Елена успеаа да ископаат дупки за две елки

Под мотото “ЕДЕН ЗА СИТЕ – СИТЕ ЗА ДРВО“ КОНКУРЕНЦИЈА.МК заедно со Симон СПОРТ ги мотивираме фирмите да бидат општествено одговорни а, водителките да помогнат при копањето и садењето на 2 нови елки.

Во 4-та емисија на шоуто “7 минути“ ги посадивме 4-то и 5-то дрво, заедно со Маја Казакова од Метрополис радио и Елена Романова од Сити радио.

Под мотото “ЕДЕН ЗА СИТЕ – СИТЕ ЗА ДРВО“ КОНКУРЕНЦИЈА.МК заедно со Симон СПОРТ ги мотивираме фирмите да бидат општествено одговорни а, водителките да помогнат при копањето и садењето на 2 нови елки.
Продолжуваме со нашата мисија “ВОЗДУХ ЗА СИТЕ“ и “КУПЕТЕ HYBRID, ВЛОЖЕТЕ ВО ПРИРОДАТА“ и наредните купувачи на моторни возила да се одлучат токму за хибридно возило.

Подржете не во нашата мисија, следете не на нашата Facebook и Instagram страна.

Во 5-та епизода предизвикана е водителката Лила Филиповска и банкарот. Следете не!