Садиме со Игор Караџиќ

Ања го тера Караџиќ да копа побрзо од Столе

Конкуренција.мк со задоволство ja претставува новата, втора епизода на шоуто наречено “7 минути“, каде садиме второ дрво заедно со хрватскиот ракометар Игор Карачиќ.

Конкуренција.мк со задоволство ja претставува новата, втора епизода на шоуто наречено “7 минути“, каде садиме второ дрво заедно со хрватскиот ракометар Игор Карачиќ.

Се заблагодаруваме на М-Кар за донацијата и учеството како општествено одговорна компанија, под мотото: “Еден за сите, сите за дрво“.

Проследете го видеото и подржете ја идејата со споделување на социјалните мрежи. Сите заедно да покажеме грижа кон природата.