Садиме со Мартин Поповски

Ања го мотивираше Мартин Поповски да засади ново дрво

Пред заминувањето на РК Вардар за Келн, Германија направивме тест припреми со ракометарот Мартин Поповски од Штип, десното крило на ракометниот клуб Вардар, при што заклучивме дека е во добра кондициона форма.

Во третата епизода на емисијата “7 минути“ под мотото ЕДЕН ЗА СИТЕ – СИТЕ ЗА ДРВО го засадивме третото дрво во Општина Аеродром. Донаторот на новото дрво беше фирмата МИДА ГРАНД МОТОРС, а мотивација и друштво му правеа нашите водители Ања ДРАМА и Симон СПОРТ.

Пред заминувањето на РК Вардар за Келн, Германија направивме тест припреми со ракометарот Мартин Поповски од Штип, десното крило на ракометниот клуб Вардар, при што заклучивме дека е во добра кондициона форма.

Голема благодарност до МИДА ГРАНД МОТОРС и Мартин Поповски за општествената одговорност и подигнување на еко свест.