ОБЈАВА НА FACEBOOK

На „способната“ Шеќеринска, најважна е активноста на социјалните медиуми, а Кочани нека гори

Долгогодишното политичко искуство на Радмила Шеќеринска и сегашен Министер за одбрана не ја научило дека одбраната на својата земја е долгогодишен процес кој треба да се планира и организира и тогаш народот ќе ги пишува пофалбите и објавите на благодарност, но не и во овој случај…

Извор: google

Долгогодишното политичко искуство на Радмила Шеќеринска и сегашен Министер за одбрана не ја научило дека одбраната на својата земја е долгогодишен процес кој треба да се планира и организира и тогаш народот ќе ги пишува пофалбите и објавите на благодарност, но не и во овој случај…

Нејзината објава предизвика бурни реакции заради изјавување на благодарност кон регионалните земји кои покажаа спремност да помогнат. Реакциите на народот под нејзината објава кажува се:

Извор: архива

Извор: архива

Извор: архива

Извор: архива