КОНКУРЕНЦИЈА ВО КРЕВЕТ

Кој е подобар во кревет: Мијалков или Кичеец?

Нова бомба од неодамна се појави на каналот YouTube каде се слуша разговорот помеѓу сопружниците Мелина Милески, сопственичката на салонот за убавина „Силуете“ и нејзиниот сопруг Зоран Милески – Кичеец. Дали се ова нивните гласови?

Извор: google

Нова бомба од неодамна се појави на каналот YouTube каде се слуша разговорот помеѓу сопружниците Мелина Милески, сопственичката на салонот за убавина „Силуете“ и нејзиниот сопруг Зоран Милески – Кичеец. Дали се ова нивните гласови?

Слушнете…

За Зоран Милески – Кичеец во поранешните случувања на социјалните медиуми и некои македонски портали се шпекулираше за љубовна афера помеѓу него и Боки 13.

Извор: google