Садиме со Столе

Столе Стоилов за "7 Минути" засади ново дрво

Конкуренција.мк со задоволство Ви го претставува новото шоу во кое садиме прво дрво заедно со Столе Стоилов, и воедно ги предизвикуваме другите компании на општествена одговорност под мотото “Еден за сите, сите за дрво“.

Конкуренција.мк со задоволство Ви го претставува новото шоу во кое садиме прво дрво заедно со Столе Стоилов, и воедно ги предизвикуваме другите компании на општествена одговорност под мотото “Еден за сите, сите за дрво“.