Кредитни картички - март 2021

Која банка ги нуди најдобрите каматни стапки?

Проектот sporedi.me е проект на невладиното здружение Алтруист – Скопје. Полето на интерес е инфо…

Проектот sporedi.me е проект на невладиното здружение Алтруист – Скопје. Полето на интерес е информирањето на потрошувачот под мотото: „Потрошувачот има право да знае”.

Табелата со детални пресметки може да ја видите тука.