Брз кеш кредит - јануари 2021

Кој брз кредит има највисока камата?

Проектот sporedi.me е проект на невладиното здружение Алтруист – Скопје. Полето на интерес е информирањето на потрошувачот под мотото: „Потрошувачот има право да знае”.

Извор: архива

Промени на стапката на вкупни трошоци во Јануари 2021 во однос на Декември 2020 за кредит без гарант:

  • Easy finance – намалена годишна стапка на вкупни трошоци од 8% на 38.6%.